ARADIĞINIZ TÜM KIRTASİYE MALZEMELERİ BURADA...

ARADIĞINIZ TÜM KIRTASİYE MALZEMELERİ BURADA...

Çerkezköy?de Kırtasiye sektöründe uzun yıldır faaliyet gösteren Çetin Kırtasiye, kültür kitapları, test kitapları, kitap, oyuncak ve ofis malzemelerinde yılın 365 günü indirim kampanyası ile hizmet etmeye devam ediyor.

Çerkezköy?de Kırtasiye sektöründe uzun yıldır faaliyet gösteren Çetin Kırtasiye,  kültür kitapları, test kitapları, kitap, oyuncak ve ofis malzemelerinde yılın 365 günü indirim kampanyası ile hizmet etmeye devam ediyor.

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında uzun süre okullar kapalı kalmıştı. Tekrar yüze yüze eğitime başlaması ile hareketlilik yaşayan Çerkezköy Gazi Osman Paşa, Köse Sokak`ta hizmet veren Çetin Kırtasiye, garantili ve kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ile müşterilerin uğrak yeri olmaya  devam ediyor.

ÜRÜNLER GARANTİLİDİR VE SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIDIR

Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu bütün kırtasiye ürünlerini bir arada bulabilecekleri, uygun fiyatlarla alışveriş yapabilecekleri Sağlık Bakanlığı onaylı ürünleri ile velilerin tereddüt etmeden tercih ettikleri Çetin Kırtasiye, her bütçeye uygun kampanyalı satışları ile sektördeki yerini koruyor.

Kırtasiye alışverişi yapacak olan müşterilere tavsiyelerde bulunan Çetin Kırtasiye sahibi Oktay Çetin, ?Bütün ürünlerimiz garantili ve kalitelidir. Sattığımız ürünlere kefiliz. Özellikle veliler çocuklarına kırtasiye malzemesi ya da çanta alırken alacakları ürünlerine garantisi olup olmadığına baksınlar. Ayrıca alacakları ürünlerin sağlık açısından incelemeden alınmamalıdır. Bize gelenlere, sattığımız bütün ürünler garantilidir ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır.?  dedi.

 

 

 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI