Tarih: 28.03.2019 08:29

ÇETİN GÜVENLİĞE İKİ ÖDÜL

Facebook Twitter Linked-in

Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD) tarafından düzenlenen "Özel Güvenliğin Yıldızları Ödülleri" kapsamında dernek kahramanlık hikayesi olan özel güvenlik görevlilerini ödüllendirdi. 26 güvenlik görevlisinin ödüllendirildiği törende Sadakat ve Başarı Ödülü verildi. Ödül alan 10 Özel Güvenlik şirketi arasında Çetin Güvenlik de yer aldı.

ÇETİN GÜVENLİĞE ÖDÜL

İstanbul`daki, Point Hotel Barbaros gerçekleşen ödül töreninde GÜSOD`un sektörde fark yaratan özel güvenlik ödülleri verildi. 10 özel güvenlik şirketi çalışanlarının değerlendirildiği `Özel Güvenliğin Yıldızları Ödülleri`nde 26 özel güvenlik görevlisi ödüllendirildi. İki dalda yapılan değerlendirmede Çetin Güvenlik hem `Başarı` hem de `Sadakat` alanında ödül aldı. Başarı Ödülü`nü Çetin Güvenlik adına Cemali Çiner, Sadakat Ödülü`nü ise Turgay Uysal aldı.

Çetin Group bünyesinde hizmet veren Çetin Güvenlik, Tekirdağ Çerkezköy`den tüm dünyaya güvenlik hizmetleri sunarken binlerce çalışanı ile kamu, ulusal ve uluslararası bir çok sanayi kuruluşu ile bina ve tesislerin, güvenlik ihtiyaçlarını 20 yıllık bilgi birikimini arkasına alarak yüksek kalite standartlarında karşılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —