BÜYÜK ÇETİN GROUP AİLESİ 20`NCİ İFTARINI YAPTI

BÜYÜK ÇETİN GROUP AİLESİ 20`NCİ İFTARINI YAPTI

Büyük Çetin Group Ailesi, geleneksel iftar yemeğinde Çetin Group Merkezi`nin bahçesinde buluştu. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, çalışanlarına hitap ettiği iftarda, yaklaşan Gadir Gecesi ve Ramazan Bayramı`nı da kutladı...

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren Çetin Group çalışanları iftar yemeğinde buluştu. Group merkezinin bahçesinde verilen iftar yemeğinde Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 21`nci yıla 18 gün kaldığı müjdesini verdi.

18 GÜN SONRA 21`NCİ YILINI KUTLAYACAK

İftar yemeğine Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, oğlu Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Atakan Çetin, kardeşi Yusuf Çetin, Küçük Yaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik ile yüzlerce Çetin Group çalışanı katıldı. İftarda 18 gün sonra Çetin Group`un 21`inci yaş gününü kutlayacağı müjdesini veren Ahmet Çetin, çalışanlarına hitap etti.

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZE HOŞ GELDİNİZ!

Geleneksel iftar yemeğinde buluştuklarını hatırlatan Ahmet Çetin, konuşmasında, "Kıymetli misafirler, değerli başkanlarım, basınımızın değerli mensupları ve Büyük Çetin Group Ailesi`nin değerli çalışanları, geleneksel iftar yemeğimize hoş geldiniz. Geleneksel olarak ramazanda bir araya geliyoruz. Allah tuttuğumuz, tutacağımız orucumuzu ve yaptığımız ibadetlerimizi ve hayırlarımızı dergahında kabul ve makbul eylesin. 11 ayın sultanı Ramazan ve yarın akşam idrak edeceğimiz Kadir Gecesi`nin, barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah`tan niyaz ediyorum."ifadelerini kullandı.

HEPİNİZİ SAYGI VE MUHABBETLE SELAMLIYORUM

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, iftar konuşmasını şöyle tamamladı: "İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, hoş görünün, dayanışmanın ve kalp birliğinin perçinleşmesine sebep olan ramazan ayı sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemizi bizlere hatırlatır. Ramazan rahmeti ve bereketi boldur. Ramazan sevgidir, samimiyettir. Bizler hiç bir karşılık beklemeden birbirimize saygı göstererek, bu kutsal ayın gerçek anlamına ulaşmasını sağlayabiliriz. Bu mübarek gecede sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu kutlu sofranın etrafında daha nice ramazanlarda, bayramlarda buluşmayı ve bayramı ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diler, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

EMEKLİ DİREKTÖRÜ PLAKET VERİLDİ

Toplu yemek duasının ardından mini bir törenle emekli olan grup eğitim direktörü Murat Kahve`ye plaketi verildi. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Murat Kahve`ye hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, plaketini takdim etti. İftarda Ahmet Çetin ve Group çalışanları bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?