ÇETİN GROUP`TAN 1 MAYIS JESTİ!

ÇETİN GROUP`TAN 1 MAYIS JESTİ!

7 bin çalışanıyla Çerkezköy`den dünyaya açılan Çetin Group, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, çalışanlarını unutmadı!

Başta Çerkezköy olmak üzere, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerine hizmet ve lojistik sektöründe öne çıkan Çetin Group, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde, şirketinde çalışan emekçilere ?Çalışmalarınızla bize değer kattınız? diyerek tek tek gönül aldı. Çetin Group, uzun yıllar görev yapan personele çiçek sunarak, bu günü kutladı.

1 MAYIS KUTLAMASI

Tekirdağ Çerkezköy`de başarılı iş adamı Ahmet Çetin`in Yönetim Kurulu Başkanlığı`nı yaptığı, Çetin Group`ta 1 Mayıs heyecanı doyasıya yaşandı.  1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü öncesinde, Çetin Group çalışanları unutulmadı. 7 bin çalışanın bulunduğu Çetin Group`ta bugün emekçiler tek tek tebrik edildi.

ÇETİN GROUP`TAN EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Büyük Çetin Group Ailesi`nin en eski çalışanları Şefir Şen, Cüneyt Tosun ve Münecciye Cambaz`a mini bir törenle Bölge Ofisleri`nde çiçekleri takdim edilirken, fotoğraflar sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, "Ailemizde uzun yıllardır görev alan, çalışmalarıyla bizlere değer katan; tüm Çetin Group Ailesi çalışanlarına teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: