HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

PANDEMİ GÜNLERİNDE BAYRAM MORALİ

PANDEMİ GÜNLERİNDE BAYRAM MORALİ

Trakya`nın devlerinden Çetin Group`tan gazetemize Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama ziyaretinde bulunuldu.

Çetin Grup Satış ve Pazarlama Sorumlusu Uğur Candan ve Kurumsal İmaj Uzmanı İlker Kınalı Ramazan Bayramı öncesinde dünyanın dört bir yanına ihracat yapan Atak Kozmetik`in ürünleriyle gazetecilerin gönlünü aldı, bayramını kutladı.

Çetin Group Satış ve Pazarlama Sorumlusu Uğur Candan ile Kurumsal İmaj Uzmanı İlker Kınalı arafe günü Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne bayram ziyareti yaptı. Ramazan Bayramı nedeniyle Çetin Group`un dünya markası ürünleriyle Türkiye`nin kozmetik alanında yüz aklarından Atak Kozmetik`in hediye paketi ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Candan ve Kınalı, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in misafiri oldu.

PANDEMİ GÜNLERİNİ KONUŞTUK

Kısa ziyarette editörümüz Selma Vazo ve Albez ile bir süre sohbet eden Çetin Group temsilcisileri Candan ve Kınalı, bayramdan sonra pandeminin (Kovid19 salgını) şiddetini azaltması dileğinde bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez de pandeminin toplumun her kesimini olumsuz yönde etkilediğini belirterek, bu dileğe katıldığını en kısa sürede hayatın normale dönmesini sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.

 Trakya Flaş Haber Ailesi`nin Bayramını kutlayan ve  Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in selamını getiren Candan ve Kınalı, ziyaretin sonunda Genel Yayın Yönetmenimiz Albez ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI