İSTİHDAMDA TERCİH NEDENİ ÇETİN GROUP

İSTİHDAMDA TERCİH NEDENİ ÇETİN GROUP

Çetin Group toplu iş görüşmesi programına gösterilen ilgi dikkat çekti! Çetin Group İnsan Kaynakları Yönetimi, bu durumu sosyal medya hesaplarından `Büyük Çetin Group Ailesi İstihdam sürecine büyük destek` diye verdi...

Trakya`nın en önemli firmalarından biri olan Çetin Group istihdam için tercih edilen firmaların başında geliyor. Son örneğini bu hafta yaşayan Çetin Group`da düzenlenen toplu iş görüşmesine 300 kişi katıldı.

300 KİŞİYLE TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Üretim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Çetin Group, Çerkezköy Bölge Müdürlüğü bu hafta toplu iş görüşmelerinde gördüğü taleple, bir kez daha iş arayanların umudu oldu. Çetin Group`a 300 kişi toplu iş görüşmesi için geldi. 7 bin çalışanı ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nden (ÇOSB) üretim ve hizmet sektöründe Türkiye başta olmak üzere yurt dışında faaliyet gösteren Çetin Group İnsan Kaynakları Yönetimi, çalışmak için kendilerini tercih edenleri tek tek dinleyerek, vasıflarına, mezuniyetlerine ve iş kollarına göre sınıflara ayırdı. İş başvurusunda bulunanların bu hafta ve önümüzdeki hafta çeşitli fabrika ve kurumlarda planlı iş görüşmeleri yapacakları bildirildi.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

BAYRAMDA 7 MİLYON 519 BİN 428 KİŞİ DEMİRYOLLARINI KULLANDI

ÇATIDA İPE DOLANAN KUŞU İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

KEŞAN’DA MİNİBÜSTEN DÜŞEN KİŞİ 16 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI