ÇETİN GROUP EGE BÖLGESİNDE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

ÇETİN GROUP EGE BÖLGESİNDE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

2019`un son aylarında Ege`ye açılan Trakya`nın dünyaya açılan dev şirketlerinden Çetin Group, İzmir`deki yeni projelerinin düğmesine bastı.

Geçen yıl kasım ayında Ege Bölge Müdürlüğü`nü Manisa`da açan Çetin Group, emin adımlarla ilerliyor. Her geçen gün Ege`de yeni projelerin startını veren Çetin Group, İzmir`de iki ayrı projeye de start verdi.

Çetin Group bünyesinde, Ege Bölge Müdürlüğü olarak İzmir Alsancak ve İzmir Pınarbaşı lokasyonlarında faaliyet göstermek üzere uluslararası lojistik firması, yeni özel güvenlik hizmeti projesi başladı. Çetin Group`un İzmir-Manisa projeleri güvenlik ve temizlik hizmetleriyle start almıştı. İzmir Ceva (Tüm Türkiye lokasyonları), İzmir Fırat Gurup Binbir Gıda (İzmir ve Türkiye lokasyonları), İzmir Koton Mağazaları`nın tüm temizlik hizmetleri, Manisa Yel Teneke ve Ekol Lojistik Manisa-İzmir ve tüm Türkiye lokasyonları ile İzmir Karşıyaka Koton Mağazaları tüm Türkiye`deki mağazaların temizliği hizmetlerini sürdüren Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir Alsancak ve Pınarbaşı lokasyonlarında faaliyet gösteren lojistik firması, özel güvenlik projesini de ekledi.

ÇETİN GROUP İÇİN EĞİTİM HERŞEYDİR

Art arda yeni lokasyonlarda Ege Bölgesi`ndeki proje yelpazesini genişleten Çetin Group, Turgutlu lokasyonunu da bu hafta özel güvenlik projesi ile portföyüne ekledi. Yine son olarak Özgü Depolama ve Lojistik lokasyonunda yeni proje Ege Bölge Müdürlüğü bünyesinde başladı. Çetin Grup Ege Bölgesi`nde bir taraftan yeni projeler üzerinde çalışırken diğer yanda Bölge Müdürlüğü olarak güvenlik personeline de periyodik olarak eğitimler veriyor.   



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM