DUBAİ FABRİKASI ŞUBAT`TA AÇILIYOR

DUBAİ FABRİKASI ŞUBAT`TA AÇILIYOR

Yeni yıl öncesi Çetin Group çalışanlarıyla buluşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bir de müjde verdi. Çetin, Atak Farma`nın Dubai Kozmetik fabrikasını önümüzdeki şubat ayında açacaklarını söyledi.

Bu yıl 18 Haziran`da 21. Yılı`nı kutlayan Tekirdağ Çerkezköy`den dünyaya açılan Çetin Group Yönetimi ve çalışanları yeni yıl öncesinde gönüllerince eğlendi. Ünlü sanatçı Semiha Yankı`nın sahne aldığı gecede konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, grup bünyesindeki Atak Kozmetik`in Dubai fabrikasını önümüzdeki şubat ayında açacakları müjdesini verdi.

21. YILDA YENİ YILA MERHABA DEDİLER

Tekirdağ Ramada Otel`de düzenlene Çetin Group`un 21. Yıl Kutlaması ve Yeni Yıl eğlencesi, 7 bölgeden grup çalışanlarının katılımıyla başladı. Bu akşam düzenlenen geceye eşi ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ile oğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin ve üst düzey yöneticileriyle birlikte katılan Ahmet Çetin, Büyük Çetin Group Ailesine hitap etti. Çetin, " Yeni bir yıla başlıyoruz. Gerçekten her geçen gün tam bir uyum içerisinde ekip ruhuyla sinerji yaratarak, birlik ve beraberlik içerisinde başarılara imza atıyoruz."dedi.

ARKADAŞLAR BU BAŞARI HEPİMİZİN

Çetin Group`un 21. yılına başarı öyküleriyle girdiğini vurgulayan Ahmet Çetin, gecede bir de müjde verdi. Çetin şunları kaydetti: "Başarı emek ister, sevgi ister, saygı ister, hoş görü ister, takım çalışması ister. Evet bunu başarabilen ender şirketlerden biriyiz. 21. yılda çizgimizi koruyarak, her yıl üstüne koyduğumuz başarılı çalışmalarımız ailemizi büyütmeye devam ediyor. Yurt içinde yaptığımız çalışmalar var. Bununla beraber yurt dışında da özgüvenimiz oldukça yüksek. Yatırımlarımız var ve devam edecek. Biraz geciktik gerçi, kasım ayında açılışını bekliyorduk Dubai fabrikamızın ama şubatta inşallah fabrikamızı üretime açacağız. Arkadaşlar bu başarı hepimizin. Bireysel başarı istemiyoruz. Takım çalışması ve birlik beraberlik içerisinde güzelliklere imza atmayı istiyoruz."

ÇALIŞMASINI DA BİLİYORUZ EĞLENMESİNİ DE

Konuşmasının devamında grubun hizmet ve üretim sektörlerinde faaliyet gösteren tüm şirketlerini güvenlik, üretim, taşımacılık ve benzeri tek tek sayarak alkışlayan Ahmet Çetin, konuşmasını şöyle tamamladı: "Biz mavi yakada olduğu kadar beyaz yakada da varız diyoruz. İnsan kaynakları yönetim için de bir alkış istiyorum. Atak Farma daha güzel şeyler yapabilir. Yapacak deneyime sahip ekip var. O ruh var. Ben görüyorum, Dubai`den sonra başka projelerinizin olduğunu da biliyorum. Atak Farma`ya da bir alkış. Değerli arkadaşlar, biz çalışmayı da biliyoruz eğlenmeyi de biliyoruz. Çalışmak kadar eğlenmekte bizim hakkımızdır. Zaman zaman bir araya gelmek küçük molalar vermek. Enerjimize enerji katar. Sizden aldığımız enerjiyi de üretime dönüştüren bir yönetim kademesi var. Üretim kademesi de alkışlıyorum. Başarılı çalışmalar, huzurlu ve mutlu nice yıllar diliyorum."

SEMİHA YANKI İLE YENİ YILA MERHABA

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in şirket çalışanlarını gönül alan sözleriyle onure ettiği konuşmasının ardından, gecenin sürprizi ünlü sanatçı Semiha Yankı sahne aldı. Birbirinden güzel parçalarla Çetin Group ailesini coşturan Türk Sanat Müziği`nin sevilen sanatçısı Semiha Yankı, büyük ilgi gördü.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?