ÇETİN GROUP WOFMC İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

ÇETİN GROUP WOFMC İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Avrasya İstanbul Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Entegre Tesis Fuarı bugün başladı. 3-6 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Fuara Çetin Group Yönetim Danışmanlığı WOFMC ile katılıyor.

Tekirdağ Çerkezköy`den dünyaya açılan Çetin Group, 2018 yılında kurulan Entegre Tesis Yönetim Danışmanlığı WOFMC ile Avrasya İstanbul Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Entegre Tesis Fuarı`na katıldı. 3-6 Nisan tarihleri arasında sabah 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilen fuarın ilk gününde WOFMC standı yoğun ilgi gördü.

ÇETİN GROUP`UN YENİ FİRMASI WOFMC

Her geçen gün faaliyet alanlarını genişleterek büyüyen Çetin Group 7  bine yakın çalışanı ile 20 yıldır Tekirdağ Çerkezköy`den dünyaya açılmayı sürdürüyor. Son dönemlerde hizmet sektöründeki atılımlarıyla yelpazesini genişleten Çetin Group, özel güvenlik, profesyonel temizlik, üretim destek, teknik bordrolama, personel taşımacılığı, lojistik, insan kaynakları yönetimi personel eğitim hizmetlerini geçen yıl kurduğu WOFMC Entegre Tesis Yönetim Danışmanlığı çatısı altında topladı.

FUAR ÜÇ GÜN SÜRECEK

WOFMC Entegre Tesis Yönetim Danışmanlığı, bugün başlayan Avrasya İstanbul Gösteri Merkezi`ndeki Entegre Tesis Fuarı`na katıldı. 3-6 Nisan tarihleri arasında 4 gün sürecek olan fuarda görücüye çıktı. Her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilen fuarla ilgili açıklama yapan Çetin Group İletişim Birimi, "20 yıllık deneyimi ile Çetin Şirketler Grubu hizmet sektöründe çağın gerekliliklerini uygulayan, güvenilir ve global bir firma olma anlayışını benimsemiş, sektörün doğabilecek ihtiyaçlarını öngörüp entegre çözümler sunabilen öncü bir kurumdur." ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU