ÇETİN GRUP KAPAKLI BELEDİYESİ EL ELE İSTİHDAM YARATIYOR

ÇETİN GRUP KAPAKLI BELEDİYESİ EL ELE İSTİHDAM YARATIYOR

Önceki ay Tekirdağ İş Kur Müdürlüğü`nün organizasyonunda `İstihdama en fazla katkıda bulunan firma` ödülü alan Çetin Group`un Çerkezköy Bölge Müdürlüğü`nden istihdam sürecindeki işbirliği nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e ziyaret gerçekle

Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürlüğü`nden Kapaklı Belediyesi`ne `İstihdam işbirliği` ziyareti. Üretim Destek Hizmetleri Direktör Yardımcısı Emel İpek Çalışkan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e istihdam sürecindeki işbirliği nedeniyle teşekkür etti.

ÇETİN GROUP`TAN BAŞKAN ÇETİN`E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Trakya`nın devi Çetin Group geçtiğimiz hafta 7. Bölge Müdürlüğü`nü Ege`de açarak yeni istihdam sahaları yaratmaya devam ederken, Tekirdağ İş Kur Müdürlüğü`nden de önceki ay `İstihdama en fazla katkıda bulunan firma` ödülü almıştı. Çetin Group Çerkezköy Bölge Müdürlüğü`nden Üretim Destek Hizmetleri Direktör Yardımcısı Emel İpek Çalışkan ve insan kaynakları ekibi, istihdam sürecindeki işbirliği nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`i makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

BAŞKAN ÇETİN DE ÇETİN GROUP`A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Mustafa Çetin, "Bölgemizin en güçlü firmalarının başında gelen Çetin Group`un istihdama verdiği destek, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Belediye olarak istihdam için işbirliği yapmaktan çok memnunuz. Halkımıza iş konusunda Çetin Group ile birlikte yardımcı oluyoruz. Bu nedenle Çetin Group`a istihdama verdiği destek nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR