Gündem

Gündem Haberleri

ASIL BEN ONU MAHKEMEYE VERECEĞİM!

ASIL BEN ONU MAHKEMEYE VERECEĞİM!

Hafta sonu düzenlediği basın açıklaması ile 83 bin TL yolsuzlukla suçlayan TSD Genel Genel Başkanı Şükrü Boyraz`a Çerkezköy Şubesi eski Başkanı Hayrettin Çetinkaya`dan sert tepki. Çetinkaya, "Hakkımızda açılmış bir dava yok. Yalan söylüyor. Asıl ben on

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi`nin geçen pazar günü yapılan olağanüstü genel kurul toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısıyla bir dizi açıklamalarda bulunan Genel Başkan Şükrü Boyraz`a, görevden el çektirilen Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya`dan sert tepki. Gazetemizi ziyaret eden Çetinkaya, Boyraz`a verdi veriştirdi. Çetinkaya, hakkında ve yönetimiyle ilgili açılmış bir dava bulunmadığını belirtirken, "Bunların hepsi iftiradır. Genel Başkan hakkında suç duyurusunda bulunacağım."dedi.

SEBEBİ BELEDİYE BAŞKANI`DIR

Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`e açıklamalarda bulunan TSD Çerkezköy Şubesi eski Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Genel merkezin üstüme gelme sebebi belediye başkanına yapılan baskılardır. (Oda başkanları, STK, hayırseverler, günüllü üyeler). Bu baskılar azaltmak için genel başkan Şükrü Boyraz çıkıp şahsıma suçlamalarda bulunuyor.  `Ekibiyle başarılı olmuş bir başkan` dır sıfatıyla ismimiz büyüktür. Böyle karalamalarla `Çamur at izi kalsın` politikalarıyla karalayamaz."dedi.

TÜRKİYE`DE ÖRNEK BİR BİNA YAPTIK

TSD Çerkezköy Şubesi`nin hizmet binasında katkıları olduğunu vurgulayan Çetinkaya,  "Biz engelli ailelerinin gönüllerini ve güvenini kazanmışız. Böylece eski belediye başkanımız Ali Ertem de, çalışmalarımızdan duyduğu takdir ile 6 katlı bina yapıp bize teslim etmiştir. Türkiye`de  bir başka örneği yoktur."dedi.

BUNLAR ÇALARAK OLMADI EY GENEL BAŞKAN

 Hayırseverlerin gönlünü bağış severlerin desteğini, okullarda öğretmen ve öğrencilerin taktirlerini kazanmışız. Derneğimizi ziyaret eden Bakan, Vali, Kaymakam, milletvekillerinin hayranlığını kazanmışız. Bunlar, çalışarak oldu. Yatarak ve çalarak olmadı ey genel başkan. Akıllarınca dernek yönetiminden ayrılan küskünlerden laf alacaklarını sanıyorlar. Kılavuzu karga olanın..." ifadelerini kullandı.

Yönetiminde bulunan bazı kişilerin vaat karşılığı aleyhte açıklama yaptıklarını öne süren Çetinkaya şöyle devam etti: "Genel Başkan tarafından bu arkadaşlarımız kullanıldıklarının farkında değiller. Onlar yeni yönetimde veya başka şubelerde `Şube başkanlığı`, `Gel sana yönetimde yer vereceğiz` gibi sözlerle ikna edilip `Onları karala böyle söyle` gibi telkinlerde bulunarak kullandılar. Listede isimlerini göremeyenler kongre günü feryat figan bağrışmalar çağırmalar yapmış. Geçin bunları. Genel Merkezin Çerkezköy Şubesi`nde hiçbir katkısı yoktur. Sadece tabeladaki isim hakkı vardır. Çerkezköy Şubemiz`deki yapılan çalışmalar ve faaliyetler ve sahip olduğumuz emtialar bizim çabalarımızla meydana gelmiş bir oluşumdur. Ben Hayerttin Çetinkaya olarak Şükrü Boyraz`ın şahsıma söyledikleri `Para çaldılar, hırsız` sözleri üzerine dava açıyorum. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum. İnşallah binanın konsepti değişmez, bana ve eski yönetim kuruluna yapılanların yeni yönetime 5 yıl sonra yapılmaması dileğimle."

NE KADAR EVRAK VARSA SAVCININ ÖNÜNE KOYSUNLAR

Bu arada Çetinkaya, Genel Başkan Şükrü Boyraz ve yeni yönetime seslenerek, "Genel Başkan suçlamak yerine elinde ne kadar evrak, bilgi, belge varsa hepsini toplasın Cumhuriyet Başsavcısı`nın önüne koysun. Hakkımızda soruşturma var diyerek yalan söylemesin.  Ayrıca yeni seçilen yönetimden de ricam bizimle alakalı bir evrak bulurlarsa hemen savcının önüne koysunlar."diye sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU