BİZLER SADECE ENGELLİYİZ

BİZLER SADECE ENGELLİYİZ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sitem dolu bir basın açıklaması yapan Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, sorunların çözümünü istedi.

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Bizlerin genel sorunlarına bugünler ve yarınlarımız için çözümler beklemekteyiz."dedi.

Dernek Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:

" Bizler sadece engelliyiz. Bizlerin genel sorunlarına bugünler ve yarınlarımız için  çözümler beklemekteyiz. Zor süreçteyiz farkındayız ama bizler için yapılması gerekenleri defalarca yazılı ve sosyal medya üzerinden ya da yetkilileri arayarak dile getirdik. Maalesef bugüne kadar sonuç alamadık. Bizler için verilen önergelerde neden reddolunur. Bu insanlık için yapılan adımlarda neden geri çevrilir. Bizleri düşünmelisiniz. Günümüzdeki engelli sayılarına göre EKPSS sınavına girip ya da kura ile  görev bekleyen kardeşlerimizin geleceği için sizleri birliğe davet ediyoruz. Onların sayıları binlerce ama yolları daralmış. Neden yolları açılmaz? Bu çalışmaları yapan komisyon ya da yetkililerden ne zaman iyi haberler alacağız. Detayları görmezlikten gelmemelisiniz."

BİZLER SİZLERİ DEĞİL SİZLER BİZLERİ ARAYARAK ÇÖZÜMLER BULMALIYIZ

Çetinkaya, açıklamasını şöyle tamamladı: "İsterdik ki bir engelli sorununu, bir telefonla halletsin. Çok zor değil. Günümüzde mail adresleri üzerinden engel kategorilerine göre dertlerimize çözümler bulunabilir. 2020  yılı ve sonrası doğru ve detaylı planlamalar yapılmalı. Biz sizleri arayarak değil sizler bizleri arayarak çözümler bulmalıyız."



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ