ULUSAL BİLİM KAMPI`NDA TEKİRDAĞ`I TEMSİL EDECEKLER

ULUSAL BİLİM KAMPI`NDA TEKİRDAĞ`I TEMSİL EDECEKLER

4`üncü Ulusal Bilim Kampı`nda Tekirdağ`ı temsil edecek olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri yolculuk öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsever işadamı Ahmet Çetin`i ziyaret etti.

Bu yıl Konya`da düzenlenecek olan Ulusal Bilim Kampı`nda Tekirdağ`ı temsil edecek olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Okul Müdürü Fahrettin Karaman ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsever işadamı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`i yolculuk öncesi ziyaret etti.

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ ULUSAL BİLİM KAMPI YOLCUSU 

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından 11 -14 Şubat tarihleri arasında Konya?da düzenlenecek olan 4`üncü Ulusal Bilim Kampı?nda Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi Tekirdağ`ı temsil edecek. Türkiye genelinde özel program ve proje okullarının katıldığı Ulusal Bilim Kampı`na `Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi` konusunda katılacak olan Seval-Ahmet Çetin Gen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okul müdürü Fahrettin Karaman ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsever işadamı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`i ziyaret etti.

KONYA ÖNCESİ ZİYARETLER...

Ulusal Bilim Kampı`nda başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi`nin başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Yolculuk öncesi kendisini ziyaret eden öğrencilere teşekkür eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ise öğrencilerin Konya`dan da başarılı bir şekilde döneceklerine inandığını söyledi. Öğrenciler ise, okulun hayırseverlerinden Ahmet Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş`e her zaman destekçileri olmaları nedeniyle teşekkür etti.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR