Tarih: 19.01.2020 20:49

ŞAMPİYON BAŞKAN GÖREVİ DEVRETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Malatyalılar Derneği`nin yeni başkanı Bayram Keleş oldu. Keleş Emlak`ın sahibi Bayram Keleş, görevi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası`nı kazanan Derneğin Başkanı Esat Deniz`den devraldı.

ZİRVEDE BIRAKTI

Çerkezköy Malatyalılar Derneği bugün yapılan kongre ile yeni başkanını seçti. Çerkezköy`de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Kupası`nı kazanan Malatyalılar Derneği`nin Başkanı Esat Deniz, görevi devretti. İki ay süren turnuvada 17 dernek takımıyla mücadele eden Malatyalılar Derneği şampiyon olarak büyük bir çıkış yapmıştı. Derneğin Başkanı Esat Deniz, iki yıllık görevini bu kupayla taçlandırırken olağan kongrede yeniden aday olmayarak, zirvede bıraktı. Tek listeyle seçime giren Keleş Emlak`ın sahibi Malatyalı Bayram Keleş, 200 üyenin tamamının oyunu alarak derneğin yeni başkanı oldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kongre sonrası konuşan Esat Deniz, yeni başkan Bayram Keleş`e başarılar dilerken "Yeni başkanımız Bayram Keleş beyefendiye şahsım ve yönetimim olarak teşekkür eder her daim yanlarında olacağımı belirterek başarılar dilerim."dedi. Yeni Başkan Bayram Keleş ise derneğin sosyal ve kültürel bakımdan daha ileri gitmesi için gayret göstereceğini belirterek, Esat Deniz`e, yönetimine ve dernek üyelerine kendisine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —