Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMI...

ÇERKEZKÖY`DE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMI...

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kaymakam Atilla Selami Abban`ın da katılımıyla hayırseverler tarafından bağışlanan 250 adet tablet öğrencilere dağıtıldı.

Çerkezköy`de öğrencilere hayırseverlerden tablet. İlçede faaliyetlerini sürtüren Altek Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bağışlanan 250 tablet öğrencilere dağıtıldı.

Çerkezköy`de 250 öğrenciye uzaktan eğitime destek amacıyla tablet dağıtıldı. Atatürk Kültür Merkezin?de ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik dağıtıma Kaymakam Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Altek Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş Tedarik Zinciri Müdürü Murat İrik ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Pandemi nedeniyle Uzaktan Eğitim sistemi uygulanmasında; tablet ihtiyacı olan öğrencilere Veliköy OSB de faaliyetlerini sürdüren Altek Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bağışlanan 250 tabletin dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Tablet dağıtım törenlerinde öğrenciler ve velileri ile sohbet edip, tavsiyelerde bulunan Kaymakam Atilla Selami Abban, dağıtımı gerçekleştirilen tabletlerin öğrenilere hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ