ÇERKEZKÖY TEKLİ EĞİTİME GEÇTİ!

ÇERKEZKÖY TEKLİ EĞİTİME GEÇTİ!

Çerkezköy`de 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası kutlamaları sıradışı bir törenle gerçekleşti. Yeni yılın ilk gününde Kaymakam Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bu yıl ilk kez eğitim öğretime başlayan okulları

Çerkezköy`de dün sıradışı bir törenle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ilk kez eğitim öğretime başlayan okulları tek tek dolaştı.

Dün başlayan yeni eğitim yılında Çerkezköy`de bu yıl ilk kez eğitim öğretime başlayan okullarda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı kutlaması yapıldı.  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri ve Arif Zenginal ilk olarak eğitim öğretime yeni kazandırılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi?ni ziyaret etti. Kaymakam Abban, okuldaki sınıfları ve diğer salonları tek tek gezerek eksik kalan donanımlar ile ilgili bilgi aldı. Kaymakam Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okulda ilk kez eğitim görecek öğrencilerle sohbet edip, başarılar diledi.

YENİ OKULLARI TEK TEK DOLAŞTILAR
Kaymakam Abban ve beraberindekiler daha sonra bu yıl eğitim öğretime açılan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Yusuf Şenel Ortaokulu, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu?nu ziyaret etti. Kaymakam Abban ve beraberindekiler, okulun ilk günü heyecanını paylaşarak, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

OLDUKÇA HEYECAN VERİCİ VE TARİHİ BİR YIL
 
Bu arada, yeni eğitim öğretim yılı açılışıyla ilgili bir mesaj veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, "2019 2020 eğitim öğretim yılı Çerkezköy için oldukça heyecan verici ve tarihi bir yıl olmuştur. Çünkü Çerkezköy`deki tüm okullarımızın tamamı - bugün açılışını yaptığımız 7 yeni okulumuzla birlikte- tekli eğitime geçiş dönüşümünü tamamlamıştır. Ben ilçemizin tekli eğitim tarihini bulamadım. Bugün Kaymakamımız Atilla Selami Abban ile birlikte bu yeni okullarımızı ziyaret ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sınıflarında buluştuk. Çocuklarımız okullarına kavuştu. Okullarımız çiçek açtı. Çocuklarımızın gözlerindeki ışığı gördükçe artan gayretlerimiz bundan sonra da elbet devam edecektir."dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU