Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BELEDİYEDEN MUHTARLARA ÇİÇEKLİ KUTLAMA

BELEDİYEDEN MUHTARLARA ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Bulut Becerik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Bulut Becerik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik, günün anısına muhtarlara çiçek takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla Çerkezköy?de görev yapan mahalle muhtarlarla Bağlık Mahalle Muhtarlığı`nda bir araya geldi. Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik, ziyarette kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Esengül Güven ile birlikte muhtarlara günün anısına çiçek takdim etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve diğer mahalle muhtarlarınında gününü kutlayan Başkan Vekili Bulut Becerik, muhtarlar demokrasinin ilk halkası olduğunu belirtti. Becerik, ?Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla resmî kurumlarımız arasındaki en önemli bağ, danışma ve istek merkezidir. Bu bilinçle muhtarlarımızı yönetim anlayışımızın bir parçası olarak görüyoruz? diyerek tüm muhtarlar kutladı.



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ