Sağlık

Sağlık Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE KORONA MÜCADELESİ...

ÇERKEZKÖY`DE KORONA MÜCADELESİ...

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında Çerkezköy Belediyesi dezenfekte ve maske dağıtımında bulundu.

Korona Virüsü ile mücadele çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri ile Veliköy Pazar Yeri girişlerinde Dezenfekte noktaları oluşturarak, gerek Pazar esnafının gerekse Pazar alışverişini yapmaya gelen vatandaşlara ellerini dezenfekte etmelerini sağladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma yasağının uygulandığı 2 gün boyunca da fırın araçları ile mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşılamalarını sağladığı bildirildi.

MASKE DAĞITILDI

Salgınla mücadele kapsamında Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin de Dezenfeksiyon çalışmalarına Bağlık Mahallesi`nde devam ettiği bildirildi. Bunun yanında Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri ile Veliköy Pazar Yeri girişlerinde Pazar alışverişini yapmaya gelen vatandaşlara da maske dağıtıldığı kaydedildi.

ERZAK KOLİLERİ TESLİM EDİLİYOR

Salgınla mücadele kapsamında başlatılan Evde Kal kampanyası dolayısıyla Belediye İletişim Merkezi?nce alınan talepler doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da salgın dolayısıyla işinden ayrılan vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere Belediye öz kaynakları ve hayırseverlerin katkılarıyla erzak yardım kolileri teslim edildiği kaydedildi.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ATM ÖNLERİNİ YIKADI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise salgınla mücadele kapsamında kentin genelinde meydan, cadde ve sokakları düzenli olarak yıkamaya devam ettiği belirtildi. Bunun yanında haftalık kurulan Kapalı Pazar ve Semt Pazarları`nın temizliklerini de periyodik olarak gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu da kentin genelinde banka ve ATM önlerinde yıkama çalışması yaptığı bildirildi.

EVDE KAL ÇERKEZKÖY

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Belediye Başkanı  Vahap Akay, vatandaşların salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymaları ve mümkün olduğunca evde kalmaları konularında uyardı.

 



Anahtar Kelimeler:

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

KADIN HASTALIKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İRMET’İN ‘MET’İ AYRILDI