ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI YARDIM KOMİSYONU OLUŞTURDU

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI YARDIM KOMİSYONU OLUŞTURDU

Çerkezköy Kaymakamlığı`ndan Elazığ merkezli deprem nedeniyle vatandaşların yapacakları yardımlarla ilgili alınan Komisyon Kararları açıklandı...

Elazığ ve Malatya?da meydana gelen depremin ardından Türkiye`de yardım kampanyaları başlatılırken, vatandaşlar daha ilk günden Elazığ`a yardım eli uzattı. Yardımların Valilik ve AFAD aracılığı ile gerçekleştirilmesi sağlanırken Çerkezköy Kaymakamlığı`da yardım kampanyasının ilçede nasıl yürütüleceği konusunda açıklama yaptı.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında ilçede düzenlenen toplantıda bazı kararlar alındı.  Alınan karar gereği vatandaşların getireceği yardımların kullanılmamış olması gerektiği belirtildi. Giysi, battaniye, ısıtıcı gibi depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik yardımların Çerkezköy Polis Evi, Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası?nda toplanması kararlaştırıldı. Toplanan yardım malzemelerini ise AFAD koordinesinde deprem bölgesine gönderilmesine karar verildi. Alınan karar da kesinlikle nakdi yardımın toplanmayacağı, nakdi yardım yapmak isteyenler ise banka hesaplarına ve SMS?lere yönlendirildi.

İşte o nakdi yardım için AFAD `ın belirlediği banka hesap numaraları ve SMS numaraları...

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR