Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY?DE KARNE HEYECANI

ÇERKEZKÖY?DE KARNE HEYECANI

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürleriyle birlikte öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

2019- 2020 eğitim öğretiminin yarıyıl tatilinin başladığı bugün öğrencilerin karne sevincine ortak olmak için Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürleri okullarda düzenlenen törenlere katıldılar.

 

Öğrencileri yalnız bırakmayan Kaymakam Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş ve Şube müdürleri Yunus Emre İlkokulu, Nurullah Narin Ortaokulu?nu ziyaret ettikten sonra Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?nin ürettiği çorap satışlarına da destek olarak törenleri sonlandırdılar.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER

Öğrencilerin karnelerini verirken tavsiyelerde bulunan Kaymakam Abban ?Nasıl fidanlar bazı sene daha sarı, bazı seneler daha yeşilse çocuklarımız da öyleler. Hepsi bir gün ulu çınarlar olacak. Onları bir dönem, bir sene için kırmayalım. Belki daha çok suya, ilgiye, güneşe ihtiyaçları vardır. Göreceksiniz o zaman hepsi yemyeşil olacak. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.? temenilerinde bulundu.



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR