HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE KORONA VİRÜS TEDBİRLİ ÇELENK SUNUMU YAPILDI

ÇERKEZKÖY`DE KORONA VİRÜS TEDBİRLİ ÇELENK SUNUMU YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çerkezköy`de protokolü korona virüs tedbirlerini alarak Atatürk Anıtı`na çelenk koyup İstiklal Marşı`nı okudu.

Bu yıl Türkiye genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılacak programlar korona virüs salgını nedeniyle iptal edilirken, çelenk sunum törenleri tedbirler çerçevesinde gerçekleştirildi.

PROTOKOL MASKE VE MESAFEYE DİKKAT ETTİ

Tekirdağ Çerkezköy?de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen Çelenk Sunum Töreni korona virüs tedbirleri kapsamında yapıldı.  TBMM?nin de kuruluşunun yüzüncü yıldönümüne gelen bu anlamlı günde tören sessiz ve sakin bir şekilde geçerken protokol maske ve sosyal mesafe kuralına riayet etti. Çerkezköy Atatürk Meydanı`nda gerçekleştirilen törene  Kaymakam Atilla Selami Abban, 3?üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ile Enver Bayram katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?nün çelenginin Atatürk Anıtı?na sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla birlikte sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI