TEKİRDAĞSPOR 1911`İ SAHASINDA FARKLI YENDİ

TEKİRDAĞSPOR 1911`İ SAHASINDA FARKLI YENDİ

Haftanın derbisinde deplasmanda Tekirdağspor ile mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğan Spor 4-1`lik skorla farklı yenildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup`ta haftanın derbisinde Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğanspor`u konuk etti. Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğanspor`u 4-1 yendi.

MAÇTAN NOTLAR

Maçın hakeminin başlama düdüğünü çalmasıyla birlikte Tekirdağspor üst üste atakları ile Çerkezköy 1911 Doğanspor üstüne geldi. Maçın 2. dakikasında Tekirdağspor istediği gole kavuştu. Ali Arashan`ın rakip savunma oyuncularını çalımlayarak, ceza alanı içinde yerden gönderdiği topa Ceyhun dokunarak Tekirdağspor`u 1-0 öne geçirdi.

Üst üste ataklar geliştirmeye çalışan Tekirdağspor, maçın 17. dakikasında Ali Arashan kornerden gelen topu şutlaması ile fileleri havalandırdı. Bu gol ile Tekirdağspor, Çerkezköy 1911 Doğan Spor karşısında 2-0 öne geçerek rahat bir nefes aldı. Maçın ilk yarısı 2-0 sona erdi.

SON GOL ÇERKEZKÖY`DEN
İkinci yarıya da hızlı başlayan Tekirdağspor`da maçın 67. dakikasında Ali Arashan`ın içeriye gönderdiği topa Mustafa Topuz, rakip kale çizgisinde dokunarak ağlara gönderdi. Bu skor ile Tekirdağspor 3-0 öne geçmiş oldu. Tekşrdağspor aradaki farkı 4`e çıkarma çabaları sürerken aniden gelişen atakta Mustafa Topuz rakip kaleye şutladığı top ağlarla buluştu. Skor 4-0 oldu.

Aradaki farkı kapatmaya çalışan Çerkezköy 1911 Doğan Spor`da maçın 88. dakikasında Kadir Pehlivan, yaklaşık 30 metreden sert bir vuruşla durumu 4-1`e getiren golü attı. Haftanın derbisinde Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğan Spor`u 4-1 gibi farklı bir skorla yendi.

 



Anahtar Kelimeler: