TEKİRDAĞSPOR 1911`İ SAHASINDA FARKLI YENDİ

TEKİRDAĞSPOR 1911`İ SAHASINDA FARKLI YENDİ

Haftanın derbisinde deplasmanda Tekirdağspor ile mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğan Spor 4-1`lik skorla farklı yenildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup`ta haftanın derbisinde Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğanspor`u konuk etti. Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğanspor`u 4-1 yendi.

MAÇTAN NOTLAR

Maçın hakeminin başlama düdüğünü çalmasıyla birlikte Tekirdağspor üst üste atakları ile Çerkezköy 1911 Doğanspor üstüne geldi. Maçın 2. dakikasında Tekirdağspor istediği gole kavuştu. Ali Arashan`ın rakip savunma oyuncularını çalımlayarak, ceza alanı içinde yerden gönderdiği topa Ceyhun dokunarak Tekirdağspor`u 1-0 öne geçirdi.

Üst üste ataklar geliştirmeye çalışan Tekirdağspor, maçın 17. dakikasında Ali Arashan kornerden gelen topu şutlaması ile fileleri havalandırdı. Bu gol ile Tekirdağspor, Çerkezköy 1911 Doğan Spor karşısında 2-0 öne geçerek rahat bir nefes aldı. Maçın ilk yarısı 2-0 sona erdi.

SON GOL ÇERKEZKÖY`DEN
İkinci yarıya da hızlı başlayan Tekirdağspor`da maçın 67. dakikasında Ali Arashan`ın içeriye gönderdiği topa Mustafa Topuz, rakip kale çizgisinde dokunarak ağlara gönderdi. Bu skor ile Tekirdağspor 3-0 öne geçmiş oldu. Tekşrdağspor aradaki farkı 4`e çıkarma çabaları sürerken aniden gelişen atakta Mustafa Topuz rakip kaleye şutladığı top ağlarla buluştu. Skor 4-0 oldu.

Aradaki farkı kapatmaya çalışan Çerkezköy 1911 Doğan Spor`da maçın 88. dakikasında Kadir Pehlivan, yaklaşık 30 metreden sert bir vuruşla durumu 4-1`e getiren golü attı. Haftanın derbisinde Tekirdağspor Çerkezköy 1911 Doğan Spor`u 4-1 gibi farklı bir skorla yendi.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI