ÇERKEZKÖY?DE KUMARA ŞOK BASKIN

ÇERKEZKÖY?DE  KUMARA ŞOK BASKIN

Çerkezköy`de korona virüse yönelik konulan tedbirleri ihlal edip kumar oynadıkları iddia edilen 5 kişiye 16 bin lira ceza kesildi.

Tekirdağ`ın Çerkezköy ilçesinde korona virüse yönelik konulan tedbirleri ihlal edip kumar oynadıkları iddia edilen 5 kişiye 16 bin lira ceza kesildi. 

İddiaya göre Çerkezköy İlçesinde bir evde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Eve düzenlenen operasyonda korona virüs tedbirlerini de hiçe sayarak kumar oynadıkları tespit edilen ev sahibi S.K. isimli şahıs ve merdiven boşluğuna saklanan 4 kişi olduğu görüldü. Polis ekiplerince yapılan işlemlerde korona virüsle mücadele çerçevesinde sosyal mesafe tedbirlerini de ihlal ederek kumar oynayan şahıslara toplam 16 bin lira cezai işlem uygulandı.

Ev sahibi S.K. isimli şahıs hakkında da ayrıca kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı gerekçesiyle adli işlem başlatıldığı öğrenildi.



Yorum Yazın

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07

ÇORLU TSO, TSE DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

YURTDIŞI LOJİSTİK, DEPO VE E-İHRACAT ÇÖZÜMLERİNE YOĞUN İLGİ

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ TOPLANDI

TRAKYA’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KURAKLIĞIN SU KAYNAKLARINA ETKİSİ RAPORU ÇERKEZKÖY TSO’DA SUNULDU