GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞİYOR

GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞİYOR

Ergene Velimeşespor?un 2. lige yükselmesinin ardından Ergene Belediyesi altyapının geliştirilmesi için düğmeye bastı. Belediye, öğrencileri spora teşvik adına okulların tatile girmesinin ardından başlatmış olduğu yaz futbol kursunda geleceğin yıldızlarını

Ergene Belediyesi, 2. lige yükselen Velimeşespor`un ardından harekata geçti. Altyapıyı güçlendirmek ve bölgedeki gençleri profesyonel takıma kazandırmak üzere futbol okulu açan Belediye futbol okulu açtı.

YAZ FUTBOL KURSU

 Ergene Belediyesi düzenlemiş olduğu Yaz Futbol Kursu çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli geçirmelerini hem de verdiği sportif ve değerler eğitimiyle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimini destekliyor. 7-14 yaş arası 180 öğrencinin katıldığı kurslar uzman eğitimciler eşliğinde sabah 09.00 ile 10.30 saatleri arasında Yeşiltepe, Sağlık, Marmaracık ve Velimeşe Mahallelerinde bulunan spor tesislerinde gerçekleşiyor. Uzman eğitimciler verdikleri sportif eğitimlerin yanı sıra çocukların kendilerine olan güvenini artırmaya yönelik çalışmalara da imza atıyor.

MALZEMELER BELEDİYE`DEN

Ergene Belediyesi ayrıca futbol kursunda bulunan çocuklara malzeme desteğinde bulunarak şort, forma, spor çanta ve çorap veriyor. Çocukları çevrenin olumsuz etkilerinden korumak ve yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlamak amacıyla düzenlenen futbol kursu ailelerinde büyük memnuniyeti ile karşılanıyor.

Yaz Futbol Kursu ile ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, ?Gelecek nesillerde sağlıklı yaşam ve spor bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlemiş olduğumuz yaz futbol kursumuz tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimiz yaz futbol kurslarımız sayesinde yaz tatillerini spor yaparak sağlıklı bir şekilde geçiriyor? dedi.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI