OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısında gündemin birinci maddesi olan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 31.07.2019 tarih ve E.790 sayılı yazısına konu olan Velimeşe Mahallesi`nde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görevlendirilmek üzere 6 adet bilirkişi seçiminin yapılması hususu görüşüldü.

 Bu konu hususunda Velimeşe mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında Selahattin Karacan, Ahmet Bican, Nejdet Günay, Hikmet Pamukçu, Yalçın Durmaz ve Zeki Güler bilirkişi seçilerek oy birliği ile kabul edildİ.

ATATÜRK EVİ İÇİN YETKİ VERİLDİ

Gündemin ikinci maddesi, Etüd Proje Müdürlüğünün 07.08.2019 tarih ve E.110 sayılı yazısına konu olan Trakya Kalkınma Ajansına sunulan Ergene Atatürk Evi Projesi`nin gerçekleştirilebilmesi için mali destek almak amacıyla sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı`na yetki verilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü ve son maddesi, Fen İşleri Müdürlüğü`nün 08.08.2019 tarih ve E.702 sayılı yazısına konu olan Çordaş Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ?inde Ergene Belediyesi`nin temsil etmek üzere Belediye Başkanı`na yetki verilmesi hususu görüşülerek oy birliğin ile kabul edildi.

 



TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL

TEKİRDAĞ’DA 4. LAVANTA ŞENLİĞİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR