PARTİYE MUHALEFET ETMEK İHANETTİR!

PARTİYE MUHALEFET ETMEK İHANETTİR!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan`ın geçtiğimiz gün yapılan MKYK toplantısında kullandığı ifadeler, Çerkezköy`de de gündem oldu.

AKP`de geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başkanlığında toplanan MKYK`de seçim sonuçları ele alınmıştı. O toplantıda Erdoğan`ın, parti içi muhaliflerin ihanet içinde olduğunu söylemesi, Çerkezköy`de de büyük yankı buldu.

PARTİYE MUHALEFET ETMEK İHANETTİR

AK Parti MKYK`de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın, parti içerisinde tepeden tırnağa değişim olacağını söylemesi ve "Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım." ifadeleri AK Partilileri umutlandırdı. Parti içindeki muhalifleri sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trenin içinde olup ya da görünüp partiye muhalefet etmek ihanettir" demişti.

SEÇİMDE AÇIK MUHALEFET EDENLER VARDI

Çerkezköy`de kaybedilen seçimlerin sorumlusu olarak gösterilen parti içi muhaliflerin, bu ihanetin bedelini ne zaman ödeyeceği merak konusu oldu. Ak Parti`de Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva ile seçim sürecinde çalışan bazı partililer, Çerkezköy`de 31 Mart sürecinde parti içinde açıktan açığa muhalefet edenleri hatırlattı. Parti içi muhaliflere tepki gösteren AK Partililer, "Seçimde Çerkezköy`de açık açık muhalefet edenler vardı. Tüm kamuoyu bunların kim olduğunu biliyor. Reis işte bunların ihanet içinde olduğunu bu sözlerle tescilledi. Yıllarca partili gibi görünüp, seçim üzeri partisinin aleyhine açıktan çalışanların hiçbir gerekçesi olamaz. Göz göre göre bize seçim kaybettirdiler. Şimdi bu hainlerin hesap vereceği günü bekliyoruz." temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: