HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞKAN YARDIMCILARI İLE SÜRÜYOR

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞKAN YARDIMCILARI İLE SÜRÜYOR

Belediye Başkanları`na yapılan hayırlı olsun ziyaretleri bitti, şimdi ziyaretler Belediye Başkan Yardımcıları ile devam ediyor!

31 Mart Yerel Seçimleri`nin ardından seçilen Belediye Başkanları`na yapılan hayırlı olsun ziyaretlerini bu kez belediye başkan yardımcılarıyla devam ediyor. Çerkezköy`de Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Nedim Yılancı ile Enver Bayram, tebrikleri kabul ediyor.

Belediye Seçimleri`nin üzerinden bir aylık süre geçti, seçilen başkanlara tebrik ziyaretleri azalırken, daha sonra göreve başlayan yardımcılar sırayı aldı. Geçtiğimiz hafta başında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Nedim Yılancı ve Enver Bayram şu günlerde `Hayırlı olsun` ziyaretlerini kabule diyor. Vakitlerinin çoğunu makamlarında geçiren Belediye Başkan Yardımcıları hem yeni görev ve birimlere uyum sağlıyor hem de gerek vatandaşlar gerekse partililerinden tebrik için gelenleri ağırlıyor.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna ikinci kez oturan Enver Bayram`ı ziyaret eden bir ara İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Tarık Akman, `Hayırlı olsun` dileğinde bulunarak, yeniden atanması nedeniyle de tebrik etti.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR

MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN: TMO’NUN DÜŞÜK FİYATLARI ÇELTİK ÜRETİMİNİ BİTİRECEK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ