Tarih: 28.04.2019 15:45

SAMSUNLULAR DERNEĞİ KONGRE YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Samsunlular Derneği, 3. Olağan Kongresi`ni dernek binasında gerçekleştirdi. Kongre,  açılış ve yoklamanın ardından divan oluşturulması ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram faaliyet raporunu okudu. Ardından denetim raporları ve bütçenin görüşüldüğü kongrede seçimlere geçildi. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede 241 üyeden 172`si oy kullandı. Güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Enver Bayram, 2013 yılında kurulan derneğin her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine de yeniden getirilen Samsunlular Derneği Başkanı Bayram, kongrenin ardından yaptığı konuşmada üyelere yeniden görev verdikleri için teşekkür etti. Bayram, "Tekrar bizi 3 yıllığına bu göreve layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. STK başkanlarımız ve misafirlerimize, genel kurulumuzu yöneten Divan Heyeti`ne teşekkür ediyorum. Üyelerimize hemşerilerimize yakışan kentimizde örnek derneklerden biri olma yolunda ilerlemeye faydalı işler yapmaya devam edeceğiz."dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —