Gündem

Gündem Haberleri

İYİ PARTİ`DEN 3 ARALIK KUTLAMASI

İYİ PARTİ`DEN 3 ARALIK KUTLAMASI

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, TSD Şubesi`nde pasta kesildi. Engelliler Günü`nü kutlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetimi adına bir de tekerlekli sandalye hediye etti.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nü bir gün önceden kutlamaya başladı. İYİ Partililer, TSD (Türkiye Sakatlar Derneği) Çerkezköy Şubesi`nde engellilerin katılımıyla birlikte pasta kesip günlerini kutladı.

PASTA KESTİLER

TSD Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Engelliler Günü`nü pasta keserek kutladı. Bir süre TSD üyeleriyle birlikte olan Erseçkin ve yönetimi bir de tekerlekli sandalye hediye etti. Dünya Engelliler Günü`nde İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak TSD Şubesi`ne tekerlekli sandalye hediye eden Erseçkin ve beraberindekiler ayrıca geçtiğimiz aylarda şube başkanlığına seçilen Gülnur Kocaçınar`a da hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU