Tarih: 28.02.2020 16:16

SİVİL SAVUNMA GÜNÜ`NÜNDE ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi 28 Şubat  Sivil Savunma Günü nedeniyle Çerkezköy MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümünü ziyaret etti.  Bölüm Öğretim Görevlisi Özgün Geyiktepe ve birinci sınıf öğrencileri engellileri misafir etti.

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği 28 Şubat Sivil Savunma Günü`nü kutladı. Çerkezköy MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü`ne ziyaret gerçekleştiren Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi burada 1. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Bölüm Öğretim Görevlilerinden Özgün Geyiktepe engellilere Sivil Savunma ve İtfaiyecilikle ilgili ekipmanlar hakkında bilgiler verdi. Engelliler daha sonra Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü 2. sınıf öğrencileriyle birlikte derse girerek, bilgi alışverişinde bulundu. Derste sivil savunmanın önemi konu edildi.

MYO MÜDÜRÜ UZUN`U DA ZİYARET ETTİLER

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi daha sonra MYO Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun`u makamında ziyaret etti. Dernek hakkında bilgiler veren Hayrettin Çetinkaya, ileriye yönelik projelerini anlatırken birlikte yapabilecekleri projeler üzerinde ağırlıkla durdu. MYO Müdürü Doç. Dr. Uzun, "Elimizden geldiğince hep yanınızdayız. Ortak projelere her zaman varız."ifadelerinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —