ENGELLİLERDEN MUHASEBECİLERE JEST!

ENGELLİLERDEN MUHASEBECİLERE JEST!

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği, muhasebecileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Çerkezköy  Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği muhasebecileri unutmadı. 1 Mart Muhasebeciler Günü`nde, ilçedeki birçok muhasebeciyi ziyaret ederek kutlayan Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği, farkındalık yarattı.

MUHASEBECİLER GÜNÜ`NÜ KUTLADILAR

Çerkezköy  Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği 1 Mart Muhasebeciler Günü`nü kutladı. Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi ilçedeki tecrübeli muhasebecilerden Vehbi Demirtaş, Hasan İşçan, Rüstem Tuna ve Mustafa Olcay Esen`i ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretler sırasında Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Arkadaşlarımızla birlikte ilçemizdeki tüm muhasebecilerimizin günlerini kutluyoruz." dedi. Ziyaret sırasında geçtiğimiz ay kurulan derneğin tanıtımını da yapan Çetinkaya ve beraberindeki engelliler önümüzdeki döneme ait projeleri hakkında da bilgiler verdi.

MUHASEBECİLERDEN ENGELLİLERE DESTEK

Ziyaretler sırasında Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Rüstem Tuna, Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği ile protokol yaparak, engellilere mali konularda destek verme konusunda bir çalışma yapabileceklerini söyledi.   

 



Anahtar Kelimeler:

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI