TRAKYA ÇİFTÇİSİNİN TARIM DESTEKLERİNİ SORDU

TRAKYA ÇİFTÇİSİNİN TARIM DESTEKLERİNİ SORDU

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli`nin cevaplandırması için TBMM`ye soru önergesi vererek, çiftçiye yapılan tarım desteklemelerini sordu.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli`nin cevaplandırması için TBMM`ye (Türkiye Büyük Millet Meclisi) soru önergesi verdi.

Tarım faaliyetleri bakımından Türkiye`nin önemli bir ülke olduğunu anlatan Milletvekili Kaplan, özellikle Trakya`da Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne`nin verimli topraklara sahip olduğunu söylediği soru önergesinde Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli`ye Tekirdağ ve Trakya çiftçisine yapılan tarım desteklemelerini sordu.

DÖRT SORU SORDU

Milletvekili Kaplan Bakan Pakdemirli`ye bölgemizle ilgili şu soruları yöneltti:

1- Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerimize Bakanlığınızca verilen teşvikler var mıdır? Var ise bunlar nelerdir?

2- Tarım ve Orman Bakanlığı`nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun destek vereceği ve yatırımın uygulanacağı iller arasında Tekirdağ, Edirne Kırklareli illerimiz bulunmaktadır. Bunun sebepleri nelerdir?

3- Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu`nun destekv erdiği iller hangi kriterlere göre belirlenmiştir?

4- Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerimizde bulunan çiftçilerimiz de bu desteklemeden yararlanmak istiyorlar? Bu konu ile ilgili çalışmayı yapmayı düşünüyor musunuz?

 



VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ