GEÇMİŞTE HİÇ 10 KİŞİ OLMADILARKİ

GEÇMİŞTE HİÇ 10 KİŞİ OLMADILARKİ

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Trakya Flaş Haber`e yaptığı açıklamada "Alternatif teşkilat yaratmaya çalışanlar, geçmişte hiç 10 kişi toplamadılar ki 70-80 kişi toplasınlar"dedi.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, görevden alınan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve yönetimine göndermede bulunarak, "Geçmişte hiç 10 kişi toplamadılar ki 70-80 kişi toplasınlar"dedi.

SEMPAZİTAN OLABİLİRLER, PARTİYİ TEMSİL EDEMEZLER

Geçtiğimiz hafta eski yönetimi ile kahvaltıda buluşan ve `80 kişiyle toplantılar` şeklinde haber olan İYİ Parti eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin`e İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan`dan gönderme. Trakya Flaş Haber`e açıklamalarda bulunan Kaplan, "İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı`na alternatif teşkilat yaratmaya çalışanlar geçmişte hiç 10 kişi olmadılar ki 70-80 kişi toplasınlar. Toplantılar dahil, genel seçimler dahil toplayamadılar ki, kahvaltı düzenleyebilecek kapasitede olsunlar. Bazı gazetelerde çıkan resimlere bakıyorum da, üç beş kişi parti üyesi diğerleri parti üyesi değil. Başka amaçlarla toplanılmış bir yerde, partililermiş gibi görüntü verenleri esefle kınıyorum. Bu partinin bir İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu vardır.Ne zaman nerde yapılacaksa iyi partinin temsili noktasında teşkilat başkanı yapar. Partinin bir ilçe başkanı vardır, yönetim kurulu vardır, il başkanı vardır seçilmiş bir de milletvekili vardır. Bunun dışında bu partiyi kimse temsil edemez. Sempatizan olarak temsil edebilir. Karar verme yetkisi olarak temsil edemez. "dedi.

ÇOK BAŞARILIYDILAR NEDEN GÖREVDEN ALINDILAR?                                  

Milletvekili Kaplan, Turlin ve ekibinin başarılı olmadıkları için genel merkez tarafından görevden alındıklarını anlatırken şu ifadeleri kullandı: "Çok iyi çok başarılıydılar da neden görevden alındılar? Çok başarılıydılar da genel seçimde niye hiç mücadele etmediler. Bunun hesabını genel merkez çok ciddi yaptı. Biz şimdiye kadar cevap vermediysek, susuyorsak saygımızdan, partimizdeki arkadaşları rencide etmemek içindi. Bu saatten sonra her türlü cevabı veririz ve kendilerini toplumda rezil ederiz. Bu kadar net söylüyorum. Yani bizim teşkilat terbiyemizdendir ne yaparsak. Ve öylede devam edeceğiz.  Terbiyemizi bozmamak içinde ne gerekiyorsa yaparız ama her şeyinde bir sabrı vardır. Sabır taştıktan sonra sonucuna katlanırlar. O kadar net söylüyorum. Partimizin kurumsal yapısı vardır. Tüzükle yönetilir. Her şey tüzükte dahilindedir. Tüzüğün haricinde hiç kimse,  ben dahil partiye karşı, ve partinin kurumsal işleyişine karşı, şahsi menfaatlerini  uygulayamaz. O kadar net. Ama arkadaşlarımız işine geldiği zaman maalesef tüzük ve kanunları biliyorlar. Ama sonuçlarına katlanırlar. Bir yetkiliye karşı ileri geri konuşmak olmaz. Sonuçlarına katlanırlar."



Anahtar Kelimeler: