ÜNİVERSİTELİ GENÇLER MİNİKLERLE KARDEŞ OKUL OLDU

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER MİNİKLERLE KARDEŞ OKUL OLDU

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri `Kardeş okul` seçtikleri Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu.

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Minik öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Yüksekokul öğrencileri, yanlarında getirdikleri hediye paketlerini öğrencilere takdim etti. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Erdinç Uzun, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Yüksekokul Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Dr.Emel Demir Askeroğlu ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı?nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yeşil, duygu paylaşımının önemine dikkat çekerek ?Öğrencilerimiz, bugün üniversiteli abi ve ablalarını misafir etmenin heyecanını yaşadı. Güzel bir duygu paylaşımı oldu. Yüksekokul Müdürümüz başta olmak üzere bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.?diye konuştu.

ANLAMLI BİR BULUŞMA

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da, eğitim hayatının ilk döneminde bulunan  ilkokul öğrenceleri ile, eğitim hayatlarının son dönemlerini yaşayan yüksekokul öğrencilerinin buluşmasının çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, bu buluşmaları farklı platformda daha da sıklaştırmak istediklerini ifade etti. Kapaklı?daki eğim kalitesinin giderek yükseldiğini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Danışmaz ?Amacımız hem sınav başarısı yüksek, hem de çevresine ve sosyal hayata duyarlı öğrenciler yetiştirmektir.? İfadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erdinç Uzun da, Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yeşil ve okul öğrencilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek ?Bu güzel buluşmaya olanak sağlayan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz?a teşekkür ederim. Ayrıca, organize ettikleri bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi için Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.? şeklinde konutu. 

Hediye takdiminin ardından birlikte oyunlar oynayan yüksekokul öğrencileri ile ilköğretim okulu öğrencileri güzel anlar yaşadı.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ