ÇETİN GROUP ÇEMOBSAN İLE İNTERMOB`DA

ÇETİN GROUP ÇEMOBSAN İLE İNTERMOB`DA

Çetin Group kuruluşu olan ÇEMOBSAN bugün başlayan TÜYAP İNTERMOB Fuarı`ndaki stantdıyla görücüye çıktı.

Ulusal ve uluslararası fuarların takipçisi Çetin Group, bu kez üretim sektöründe faaliyet gösteren ÇEMOBSAN  (Çetin Mobilya Sanayi) ile TÜYAP İNTERMOB (Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi) Fuarı`nda boy gösteriyor. 12-16 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerine açık olacak fuarda ÇEMOBSAN, ürün yelpazesini görücüye çıkardı.

TÜYAP İNTERMOB FUARI BUGÜN BAŞLADI

Hizmet ve üretim sektörlerinde faaliyet gösteren Çetin, geçtiğimiz günlerde Atak Kozmetik ile katıldığı Beauty İstanbul Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Private Label, Ambalaj, Hammadde fuarının ardından bugün başlayan  İNTERMOB fuarına ÇEMOBSAN ile katıldı. Erken saatlerde yoğun katılım ile başlayan İstanbul TÜYAP`taki fuarda 16 Ekim`e kadar açtığı stantta ürünlerini sergileyecek olan ÇEMOBSAN, Metal ve Plastik San.Tic.Ltd.Şti. özel güvenlik, temizlik, lojistik ve personel taşımacılığı hizmetleri ve kozmetik alanlarında faaliyet gösteren öncü kuruluşlardan biri olan Çetin Grup`un iştiraklerinden biri. 2005 yılında kurulan ÇEMOBSAN 2007 yılından itibaren mobilya üretimine başladı.

GENÇ İŞ ADAMI ÇETİN DE ÇEMBOSAN STANTINDA BULUNDU

2017 yılının başında mobilya aksesuarları üretimine başlayan ÇEMOBSAN, iki yıldır uluslararası piyasalarda boy göstermeye başladı. ÇEMOBSAN katıldığı İNTERMOB Fuarında,  mobilya aksesuarları, bağlantı sistemleri, raylı -sürgülü sistemler, mobilya kulpları-askılar, plastik-metal-ahşap mobilya ayakları ve tekerleklerini müşteriyle buluşturdu. Trakya`nın genç iş adamlarından Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Furkan Atakan Çetin de fuarda ÇEMOBSAN`ı yalnız bırakmadı. Özellikle uluslararası müşterilerle yakında ilgilenen genç işadamı Çetin, ürün yelpazesinin tanımına bizzat katıldı.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL