ÇERKEZKÖY`DE YENİDEN POLİS DERNEĞİ KURULDU

ÇERKEZKÖY`DE YENİDEN POLİS DERNEĞİ KURULDU

Çerkezköy`de 2006 yılından 2020 yılına kadar hizmet veren Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği bir yıllık aranın ardından yeniden kuruldu. Dernek ilk ziyaretini Kaymakam Atilla Selami Abban`a yaptı.

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği yönetimi Kaymakam Atilla Selami Abban?a ziyaret etti.

Geçtiğimiz şubat ayında kurulan Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği`nden Kaymakam Atilla Selami Abban`a ziyaret gerçekleşti. Ziyarete Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, Sayman Atakan Türkmen, Sekreter Barış Ülker, Üyeler Yüksel Karip ve Okan Turan katıldı.  Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya da ziyarette eşlik etti.

Dernek  çalışmaları hakkında Kaymakam Atilla Selami Abban`a bilgi veren Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, "Derneğimizin amacı Çerkezköy ilçesinde emniyet ve asayiş hizmeti veren birimleri maddi ve manevi yönden güçlendirmek ve emsallerine örnek çağdaş hizmetin koşullarına cevap verecek hale gelmesine yardımcı olmak. Bu amaçla görev yapan birimlerin hizmetlerinin yürütülebilmesi için dernek yönetimi tarafından her türlü ihtiyaç ve desteği yerinde tespiti yapılarak gerekli görülen harcamaları yapmak amacı ile 16.02.2021 tarihinde kuruldu" dedi.

Kaymakam  Atilla Selami Abban Gürkan Yılmaz`a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

2020 YILINDA KAPATILMIŞTI

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği 2006 yılında ilk kez Çerkezköy`de kurulmuş, 2020 yılına kadar hizmet vermişti. Başkanlığını Süleyman Ece`nin yaptığı dernek geçen yıl ocak ayında kapatılmıştı. Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği, bu yıl şubat ayında yeniden kuruldu.

 

 



Anahtar Kelimeler: