HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BÖYLECE TARTIŞMADA BİTTİ!

BÖYLECE TARTIŞMADA BİTTİ!

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı`nın Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte resmi törenin ardından neredeyse şova dönüştürülerek Atatürk Anıtı`na çelenk koyma alışkanlığına AK Parti`nin yeni İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, noktayı koydu!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün Başkomutanlık payesini aldığı Büyük Taarruz`un ardından gelen zaferin 98. yıl dönümü kutlamalarında AK Parti`den CHP`lilerin sık sık tartışma konusu ettiği çelenk sunumuna nokta koyan adım geldi. AK Parti`nin yeni ilçe başkanı Kamil Çetintaş, yönetimi ve meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtı`na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

AK PARTİ DE ÇELENK SUNDU

Tören protokolünde yer almamasına rağmen daha önce CHP`lilerin Atatürk Anıtı`na çelenk koymalarına, bu kez AK Parti`de kayıtsız kalmadı. Neredeyse siyasi partilerin çelenk sunumu bulunmayan tüm törenlerin ardından ikinci bir kez mini bir törenle Atatürk Anıtı`na çelenk sunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Vahap Akay`a, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`tan önemli bir cevap geldi.

 Bugün yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninin ardından protokolün dağılmasıyla birlikte CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimi ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bir kez daha Atatürk Anıtı`na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu. CHP`lilerin bu hamlesi karşısında kayıtsız kalmayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da  yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtı`na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu. AK Parti ve CHP`lilerin çelenk sunup, saygı duruşunda bulunduğu mini törende İstiklal Marşı`nı okumamaları ise dikkat çekti.

Bu arada, CHP`liler daha önceki çelenk sunum törenlerinin ardından AK Parti`ye eleştirilerde bulunurken, bu kez resmi tören dışındaki çelenk sunumuyla ilgili tartışmalarda sona erdi.  



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI