Gündem

Gündem Haberleri

EKLER EKLERCİM`DE YENİR!

EKLER EKLERCİM`DE YENİR!

20 yıllık emeğin ürünü ekleri artık kendi imalathanesinde üreten Ramazan Türkoğlu, rengarenk damak tadını tarif ederken, "Çerkezköy`de ekler Eklercim`de yenir."diyerek hayli iddialı konuştu.

Çerkezköy`de yakın bir zamanda hizmete giren  Eklercim 16 çeşit ekleriyle rengarenk pastanelerdeki ürünler arasında ilk sırada tercih edilen olmaya başladı.  Çıraklıktan yetişen 20 yıllık ekler ustası Ramazan Türkoğlu, "Eklerin özelliği yapımında gizli. Çerkezköy`de ekler Eklercim`de yenir."dedi.

KENDİ ÜRÜNLERİMİZİ SATIYORUZ

20 yıldan beri ekler yaptığını belirten Ramazan Türkoğlu, "Çıraklıktan yetiştim. 20 senedir sektördeyim. Yani,çekirdekten yetişme biriyim. 7 aydan beri kendi işyerimi açtım. İmalathanemiz de bulunuyor. Ekleri iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Bu yüzden yılların emekçisi olarak Eklercim`i hizmete soktum. Kendi ürünlerimizi satıyoruz. 15-16 çeşit ekler yapıyoruz. Çikolatalı, klasik, meyveli frambuazlı, limonlu, fındıklı, karamelli, fıstıklı, ballı, tahin cevizli, kivili, tart çeşitleri bulunuyor."dedi.

ÖZEL SİPARİŞ ALIYORUZ.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi üzerinde hizmet veren Ramazan Türkoğlu, pasta, tatlı ve kurabiye çeşitleri ile dondurma da satan Eklercim`de, öncü ürünün elbette ekler olduğunu söyledi. Türkoğlu, "Ekler dışında, pasta, tatlı ve kurabiye imalatı da yapıyoruz. Hepsi kendi imalatımız. Özel gün ve törenler için sipariş alıyoruz. Paket siparişimizde var. Şu sıralar ekler siparişi özellikle oluyor. Lezzet farkımız var. "diye konuştu.

SÜTÜNE DİKKAT EDİN!

"Sektörde öncü kalitede birinci" sloganını kullanan Eklercim`in fikir babası Ramazan Türkoğlu lezzet farkını ise şöyle anlatıyor: "Çerkezköy`de ekler eklercimde yenir diyoruz çünkü bizim eklerin lezzeti çok farklı. İşin sırrı yapımında, ustalıkta. Sütü çok önemli. İyi seçmek lazım. Ustalık aşaması, malzeme iyi seçilmeli un, yağı ve tabii ki pişirme de çok önemli. Lezzet buradan çıkıyor."ifadelerini kullandı.

KİLOSU 30 TL

Ekler ustası ve Eklercim`in sahibi Ramazan Türkoğlu, bu kadar çeşit ve lezzetli rengarenk `ekler`in kilosunun 30 TL olduğunu belirtirken, "Bizim eklerimiz piyasaya göre hem daha kaliteli hem de ekonomik."dedi.

 

G.M. K.P. Mh. Öztrak Cad.

No: 64/66 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Tel: 282 725 20 24- 0544 598 67 99

https://www.instagram.com/eklercim5757/



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

FİRARİ HÜKÜMLÜ KIRKLARELİ’NDE YAKALANDI

KIRKLARELİ’NDE 265 KAÇAK GÖÇMEN YAKANDI