ALBAYRAK`TAN MATEM SABAHI DERGAH ZİYARETİ

ALBAYRAK`TAN MATEM SABAHI DERGAH ZİYARETİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bakanı Kadir Albayrak, Muharrem Ayı`nın ilk gününde sabah namazını Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nda kıldı.

31 Ağustos`ta başlayan Muharrem ayının ilk günü Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nda idrak edildi. Aşure gününü de içinde barındıran Muharrem ayında Hz. Hüseyin`in Kerbelâ`daki acıları anmak ve anlamak için Muharrem Mâtemi tutuluyor.

Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nda seyyid Sinan Boztepe ve cemaat `Matem`in ilk sabah namazında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı misafir etti. Namazı Eyhibeyt Dergahında kılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dergah imamı seyyid Sinan Boztepe ve cemaatle bir süre sohbet etti. Seyyid Boztepe, Albayrak`a matemin ilk sabah namazında birlikte olduğu için teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI