EDİRNE`DE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

EDİRNE`DE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Edirne?de gece yarısı aniden yağan sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Gece yarısı etkili olan ve zaman zaman şiddetini artırarak yağan sağanak yağmur Edirne`de, yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle kentte rögarların taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Kente devriye gezen bir polis aracı ile çok sayıda araç, yağmur suları nedeniyle göle dönüşen cadde ve sokaklarda mahsur kaldı.

15 DAKİKALIK YAĞIŞ YAŞAMI FELÇ ETTİ

Edirne?nin Uzunköprü ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış, 15 dakika içerisinde cadde ve sokakları göle dönüştürdü. Sağanak yağış ve Fırtınadan dolayı ilçe merkezinde yaklaşık 3 mahallede elektrik kesintisi yaşandı. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle otogar bölgesine bir süre ulaşım kapandı.

METEOROLOJİ?DEN SEL UYARISI

Meteoroloji?den gelen bilgiye göre; Edirne`de yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.



EDİRNE’DE AKILALMAZ OTOMOBİL HIRSIZLIĞI: HIRSIZLARIN BİRİ 11, DİĞERİ 13 YAŞINDA

ENEZ SAHİLİ ARTIK ONLARA EMANET

O ZABITA KONUŞTU: İÇİM KAYNADI, KURTLARIMI DÖKTÜM

YANGINDA KURTARILAN KAPLUMBAĞAYA İTFAİYEDEN CAN SUYU

SANATÇI DERYA ULUĞ’UN SAHNESİNDE ZABITANIN DANS ŞOVU