ÇERKEZKÖY`DE HERBALIFE HAREKETİ BAŞLADI

ÇERKEZKÖY`DE HERBALIFE HAREKETİ BAŞLADI

Çerkezköy`de HERBALIFE üyeleri doğa ile iç içe yaşam ve doğal beslenme yöntemlerini hayata geçiriyor. HERBALIFE distribütörlüğü yapan Baransel Özcan, sağlıklı yaşam için doğal beslenmeyi vurgularken, "Kilo kontrolü sağlıklı beslenme ve doğal yöntemlerle m

Dünyaca ünlü beslenme şirketi HERBALIFE Çerkezköy`de de sağlıklı yaşam için doğal beslenme yöntemlerini uygulamaya başladı. Birçok insanın şu günlerde hem doğal ürünlerle beslenmeyi tercih ediyor hem de spor yaparak sağlıklı yaşamı destekliyor. İşte bu sağlıklı yaşamın detaylarını HERBALIFE bağımsız distribütörü Baransel Özcan Trakya Flaş Haber`e anlattı.

HERBALİFE NEDİR?

Çerkezköy`de bağımsız distribütör olarak HERBALIFE ürünlerini sunan Baransel Özcan, açıklamasına HERBALIFE nedir? sorusuna cevap vererek başladı. Özcan, "Aktif yaşam, sağlıklı beslenme, kilo verme, kilo alma diyebiliriz. Sporcu beslenmesi ve cilt bakımı ürünleri üreten haftalık sonuç aldıran 39 yıllık bir beslenme şirketidir. Önümüzdeki yıl şubat ayında 40. yılını dolduracak."dedi.

TOHUMDAN SOFRAYA ÜRETİM ANLAYIŞI

Hücresel beslenme ve tohumdan sofraya üretim anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Özcan sözlerini şöyle sürdürdü: "HERBALIFE 94 ülkede yaygın. 190 takım ve sporcu ile çalışıyor. Bunların arasında dünyaca ünlü sporcular bulunuyor. Mesela Cristiano Ronaldo`nun global beslenme ortağı ve Mesut Özil ve İbrahimoviç gibi sporcular. 300 bilim adamı çalışıyor. Milyonlarca müşteri ve binlerce üyesi var. Tohumdan sofraya üretim anlayışı, birebir danışmanlık ve takip yöntemlerini benimsemiş. En iyi beslenme değerlerine sahip olan Hücresel Beslenme yapan, pratik hazırlanış imkanı sağlayan, kolay kilo kontrolü veren dünyanın 1 numaralı beslenme şirketidir."

BİREBİR DANIŞMANLIK VE TAKİP!

HERBALIFE ürünlerini kullanan kişilerle birebir ilgilendiklerini hatırlatan Özcan, bu kapsamda yaptıkları çalışmaları anlattı. Çerkezköy`de ürünleri kullanan ve HERBALIFE üyeleriyle birlikte haftalık ve aylık spor programları gerçekleştirdiklerini anlatan Özcan şunları dedi: "Ben hem ürünlerimizi kullanan kişiler hem de bize üye olarak katılan kişilerle spor ve aktivite etkinlikleri düzenliyorum. Bunun en güzel örneği Çerkezköy Kentpark`dan başlayarak Tepe Mesire Alanı`na yaptığımız yürüyüş. Düzenli olarak bunu gerçekleştiriyoruz. Kentpark`dan başlayıp mesire alanına kadar yürüdükten sonra orada da yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Sonrasında aramızda haftalık, aylık planlamaları yapıp katılımcılarla birlikte soru-cevap ya da bilgi alışverişi amaçlı konuşuyoruz. Bu şekilde günümüzü sonlandırıyoruz. Hem doğa ile iç içe hem de negatiflikleri atarak spor yapmış oluyoruz."



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI