VEKALETLE KURBAN KESİMİ BİN 125 TL

VEKALETLE KURBAN KESİMİ BİN 125 TL

Diyanet Vakfı Çerkezköy Şubesi, vekaletle kurban bağışlarını Kurban Bayramı?nın 1?nici günü akşam saat 17.00?a kadar devam ettirecek.

Türkiye Diyanet Vakfı Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy?de vekaletle kurban bağışı kabul etmeye başladı. Osmanlı Camisi?nin önünde kurulan stant ile bağışları kabul eden Diyanet Vakfı, Kurban Bayramı?nın 1?inci günü akşam saat 17.00?a kadar devam edecek.

Yazılı bir açıklama yapan Diyanet Vakfı Çerkezköy Şube yetkilisi İsmail Bütün, ?Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşlarımızın vekaletle kurbanlarının emanetlerini alarak yurtdışında ve yurtiçinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırma gayretindedir. 1993`ten beri Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı vekaletle kurban organizasyonu yapmaktadır. Vekaletle kurban organizasyonu kapsamında vekaletlerin vermek isteyen vatandaşlarımız yurtiçinde kurbanlarını vekaletle kestirmek için bin 125 TL yurtdışında kestirmek isteyen kardeşlerimiz 925 TL karşılığında yurt dışında Afrika`da, Balkanlarda, Uzakdoğu`da ki ülkelerde kurbanlarına vekaletle kestirebilmektedirler.?dedi.

125 ÜLKEDE KURBAN KESİLİYOR

Bütün açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Yaklaşık olarak 125 ülkede ve  448 bölgede vekaletle kurban organizasyonu vakfımız yapmaktadır. Tekirdağ bölgesinde Çerkezköy Müftülüğü olarak 2020 yılında en çok vekaleti alarak 554 vatandaşımızın vekaletle kurbanlık olarak ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize keserek ulaştırmıştır. Vekaletle kurban organizasyonu kapsamında vekaleti cami imamlarımız ilçe müftülüğümüz Türkiye Diyanet Vakfı temsilciliği almaktadırlar.? dedi.

Bütün, ?Kurban Bayramı`nın 1?nci günü, 20 Temmuz Salı gününe kadar müftülüğümüz açık olup saat beşe kadar vekaletle kurban kabulü yapılacaktır.? diye açıklamasını tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?