HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BİZİ YANLIŞLARA MAHKUM ETMİYORSUNUZ

BİZİ YANLIŞLARA MAHKUM ETMİYORSUNUZ

Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsmail Bütün, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret ettiği Trakya Flaş Haber`de anlamlı sözlerle gazeteciliğin önemine dikkat çekti.

Geçtiğimiz aralık ayında Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanlığı`na seçilen İsmail Bütün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde Trakya Flaş Haber`i ziyaret ederek,  gazeteciliğin önemine dikkat çekti ve günümüzü kutladı. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in ağırladığı Şube Başkanı Bütün, "Bize doğruları öğretiyorsunuz, yanlışlara mahkum etmiyorsunuz. Bu yönüyle kutsal bir göreviniz var. Gününüzü kutlar, camiamız adına bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim."dedi.

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Trakya Flaş Haber Ailesi`ni gazetemize gelerek tebrik eden Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsmail Bütün, Genel Yayın Yönetmeniz Abdulhamit Albez ile görüştü. Bir süre sohbet edip, yakın zamanda atandığı sendika göreviyle ilgili bilgiler paylaşan Bütün, "Epeydir ziyaret etmeyi düşünüyorduk. Bugün hem gazeteciler gününüzü kutlayalım, hem de göreve geldikten sonra bir tanışma ziyareti yapalım istedik. 15 Aralık 2020`de oy birliğiyle şube başkanı seçildim. Diyanet Sen Çerkezköy Şubesi olarak ilçemizde bulunan 81 personelden 55`i bizim üyemiz. Göreve başladıktan sonra da 8 yeni üye şubemize kazandırdık. Maddi ve manevi olarak teşkilatımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz."dedi.

DİNİ GÜN VE GECELERİN HABERLERİNİ YAPIYORSUNUZ

Diyanet Sen Şube Başkanı Bütün, verdiği bilgilerin ardından 10 Ocak Gazeteciler Günü ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, Trakya Flaş Haber Ailesi`nin gazeteciler gününü kutladı. Bütün, "Dini günler, geceler, kandil ve özel günlerde hep basın olarak yanımızda oluyorsunuz. Haberlerinizle halkımızı diyanet camiasının faaliyetleri hakkında, bilgilendiriyorsunuz. Çerkezköy`de güçlü bir basınımız var. Sağ olsunlar tüm arkadaşlarımız, hassasiyetle yaklaşıp etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Ayrıca, gece gündüz demeden yaptığınız işinizle Çerkezköy halkını da bilgilendiriyorsunuz, genel olarak bizleri aydınlatıyorsunuz. Bize doğruları öğretiyorsunuz, yanlışlıklara mahkum etmiyorsunuz. Her zaman hak ve hukuktan yana ilçemizle ilgili haberlerle toplum hayatına katkıda bulunuyorsunuz. Bu yönüyle de kutsal bir görev yapıyorsunuz, camiam adına teşekkür ediyorum. Bir kez daha sizleri 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."açıklamalarında bulundu.

ALBEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Diyanet Sen Şube Başkanı İsmail Bütün`e ziyareti nedeniyle Trakya Flaş Haber Ailesi olarak teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz, "Bu güzel iltifatlarınıza arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Gazetecilik aşkla yapılan bir meslek. İşinize saygı ve sevginiz yoksa yapamazsınız. Halkın doğruları öğrenme hakkına saygı göstermek, gazeteciliğin asli kültürüdür. Bizlerde arkadaşlarımızla elimizden geldiğince, imkanlarımız elverdiğince bu ölçülere uyarak kamunun yararına mesleğimizi icra etmeye gayret gösteriyoruz. Sizin gibi kadirşinas okurlarımız olduğu sürece bizlerde sizleri yanlışa mahkum etmeyeceğimizi bilmenizi isteriz."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI