CHP İLKELERİNE VE TABANINA İHANET ETMİŞTİR

CHP İLKELERİNE VE TABANINA İHANET ETMİŞTİR

CHP`den istifasını vererek Metin Dönmez gibi DSP`ye geçen Dilek Taşhan, eski partisine verdi veriştirdi. Taşhan, CHP`nin ilkelerine ve tabanına ihanet ettiğini savundu!

Önceki gün CHP`den istifasını veren Dilek Taşhan, DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`in meclis üyesi adayı oldu.

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ TOPLUMA ZARAR VERMİŞTİR

Eski CHP`li DSP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Dilek Taşhan, "Siyaset, her kesime açık bir kapıdır. Ahbap çavuş ilişkileri ile geliştirilen siyaset, toplumumuza daima zarar getirmiştir. CHP yönetimi kurduğu kirli ve kanlı ittifakları ile tabanına ihanet etmektedir." dedi.

DSP ÇATISI ALTINDA HAYAT BULACAK!

Geçtiğimiz hafta CHP`den koparak DSP Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez`den övgüyle bahseden Taşhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle devam etti: "Bugün bu oyuna sessiz kalanlar er yada geç tarih önünde hesap vereceklerdir. Amaç makam mevkii sahibi olmaktan ziyade, hizmet edecek imkanı kazanmaktır. Metin Başkanımızın duruşu, bir çok yürekli ve ilkeli CHP gönüldaşına yol gösterecektir. Asaletini koruyan DSP gibi bir partinin çatısı altında Atatürk İlkelerine bağlı bir siyaset yapacak olmamızın, toplumda pozitif bir karşılığı olacaktır. Metin Başkanımız ve onun nezdinde biz ve bize gönül veren insanların çabası takdir edilmelidir.Toplumumuzda CHP yönetimine karşı oluşan tepkilerin doğuracağı olumlu neticeler DSP çatısı altında hayat bulacaktır. İnsanlarımızı akla davet ediyoruz."

ACI BEDELİ ÇERKEZKÖY HALKI ÖDEYECEK

Taşhan bir diğer paylaşımdaysa, "CHP, ilkelerine ve tabanına ihanet etmiştir. Bu akıl ile bir seçim kazanması olası değildir. Kazanması durumunda terör partisi ile kurduğu ittifakın acı bedellerini Çerkezköy Halkı ödeyecektir. Halkımız CHP ihanetini görmüştür. Hükümet partisinin burada seçim almaması için, DSP saflarında el ele olma zamanıdır."dedi.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR