5 KATLI APARTMANIN İSTİNAT DUVARI YOLA YIKILDI

5 KATLI APARTMANIN İSTİNAT DUVARI YOLA YIKILDI

Tekirdağ?ın Malkara ilçesinde şiddetli sağanak yağış sonucu 5 katlı bir apartmanın istinat duvarı yola yıkıldı.

Tekirdağ?ın Malkara ilçesinde şiddetli sağanak yağış sonucu 5 katlı bir apartmanın istinat duvarı yola yıkıldı. Çökme nedeniyle karşı apartmanın 1. katını da su bastı.

Sabah saatlerinde meydana gelen şiddetli sağanak Malkara?da hayatı olumsuz etkiledi. Camiatik Mahallesi?nde bulunan 5 katlı bir apartmanın istinat duvarı, aşırı sağanak yağışa dayanamayarak, Mağmut Ağa Çeşme Sokak üzerine yıkıldı. Çökme sonucu çamurlu su birikintisi, karşıdaki apartmanın 1. katını bastı.

"TEDİRGİNİZ"

Çökme nedeniyle tedirgin olduklarını ifade eden vatandaşlardan Aysel Alkan, ?Sabah kalktığımızda yıkılan duvarı görünce şok olduk. Apartman sakini olarak hemen yeni bir duvar örülüp gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz? dedi.
Yıkılan istinat duvarı nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, alanda çalışma başlatıldı.

 



Yorum Yazın

SEVAL ÇETİN’E KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE KATKILARI NEDENİYLE ANLAMLI ÖDÜL

ATALAY AİLESİ İFTARDA BULUŞTU: ÖZKAN ATALAY'DAN 2026 YATIRIM PLANI

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN ‘MADE İN EUROPE’ DEĞERLENDİRMESİ

ÇTSO’YA KAPAKLI EDİRNELİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

GÜNDEMİ SANAYİ VE EĞİTİM OLAN BASIN ÇALIŞTAYI’NIN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ