KAYMAKAM DURU`DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

KAYMAKAM DURU`DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`ni ziyaret etti. Kaymakam Duru, burada okulun başarılarını övgüyle anlattı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette, Çerkezköy?de Kaymakam Murat Duru?ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş eşlik etti.

Lise müdürü ve öğretmenlerinden okul hakkında bilgi alan Kaymakam Murat Duru şunları kaydetti: ?Böylesi başarılı bir okulu ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Okulumuz 2009 yılında açılmış olup Çocuk Gelişimi, Moda Konfeksiyon ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında toplam 392 öğrenciye eğitim veriyor. Ayrıca bünyesinde bulunan Uygulama Anaokulunda 3,4 ve 5 yaş grubunda 41, açık lise ?çocuk gelişimi? grubunda ise 31 öğrencisi bulunmaktadır. Döner sermaye işletmesi bulunan okulumuzda 2020 yılı net karı 540 bin TL olup, moda konfeksiyon bölümü cerrahi maske, yiyecek içecek hizmetleri bölümü açılış kokteyl üretimi yapmaktadır. Bir çok uluslararası yarışmalarda dereceye sahip olan okulumuz, 2020 yılında yiyecek içecek hizmetleri bölümü 18 farklı katagoride uluslararası derece almış olup, Türkiye`de en başarılı lise 2?cilik ödülü almıştır. Mezunlarının büyük bir bölümünü ara eleman olarak yetiştiren okulumuz, yüzde  27`sini yüksek öğrenime kazandırmıştır. Tekirdağ il Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu akademik başarı değerlendirme sınavlarında kültür derslerinde göstermiş olduğu başarısı ile bir çok derste Tekirdağ`da eğitim veren meslek liseleri arasında ilk 5 te yer almıştır. Okulumuz ayrıca Gökdoğan adında bir havacılık kulübü kurmuş, 2020 yılında Gaziantep`te, 2021 yılında ise Bursa`da yapılan teknofest yarışmalarında 720 takım arasından finalist olma başarısı göstermiştir. Okulumuzu ve yavrularımız takdire şayan başarıya taşıyan okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür edip öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diliyorum?  

Ziyaret  Kaymakam Duru?nun okul ve atölyeleri incelemesinin ardından sona erdi.

 

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL