Gündem

Gündem Haberleri

DSP ADAY ÇIKARACAK!

DSP ADAY ÇIKARACAK!

DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Belediye Başkan Adayı çıkarmak için çalışma yaptıklarını bildirdi...

DSP (Demokratik Sol Parti) Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin yaklaşan yerel seçimler öncesi partisinin belediye başkan adayı çıkaracağını söyledi.

Parti binasında basın  toplantısı düzenleyen Orhan Ergin, "Demokratik Sol Parti sağlam temelleri atılmış birçok seçimde yerelde ve geneldi 1. parti olarak çıkmış hala Çerkezköy`de bile büyük bir potansiyeli olan Cumhuriyeti, Atatürk ilkelerine sahip çıkan Genel Başkanımızın söylediği gibi üretim ekonomisini destekleyen halk ile beraber olan güçlü bir örgüte sahip ilkeli bir partidir."dedi.

AKAY`A TEKLİF ETTİK

31 Mart`da Belediye Başkan Adayı çıkacaklarını dile getiren Ergin, "Çerkezköy`de DSP önümüzdeki yerel seçimlerde kendi adayını çıkarmak için yoğun çaba sarf etmektedir. Adaylık konusunda sayın Murat Akay ile görüşmelerimizde kendilerine Çerkezköy`de DSP`den Belediye Başkanı adayı olmasını teklif ettik. Kendileri de bu konuda Demokratik Sol Parti gibi ilkeli bir partiden, böyle bir teklif geldiği için onur duyduğunu, teşekkür ettiğini ve düşüneceğini söyledi. Son günlerde halk ile görüşmelerimizde kendilerine şu anki CHP Çerkezköy Teşkilatı ve Belediye Başkanlığı`ndan çok şikayetçi olduklarını ve herhangi bir alternatif çıkması durumunda oylarını kesinlikle DSP`ye vereceklerini söylemektedirler."dedi.

HALKIN İÇİNDE OLAN BİR ADAYLA...

Seçime mutlaka bir adayla girmek istediklerini belirten Ergin, "Çerkezköy DSP İlçe Başkanlığı yerel seçimler çalışmalarını başlatmış bulunmaktadır. İlerdeki günlerde Çerkezköy`de güçlü örgüt yapısı dürüst, çalışkan, projeleri ve halkın içinde olan bir aday ile genç, dinamik, çalışkan bir meclis üyeleri ile yerel seçime kuvvetli bir şekilde girecektir."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR