KAPAKLI`DAN AĞRI`NIN ÖZEL ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

KAPAKLI`DAN AĞRI`NIN ÖZEL ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğubeyazıt`daki Özel Eğitim Okulu`na eğitim materyalleri gönderdi. Öğrenciler, eğitimlerine katkıda bulunacak materyelleri alınca sevinçlerini fotoğraflarla gösterdi...

Tekirdağ`ın Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ağrı Doğubeyazıt`ta eğitim gören özel öğrenciler için destek oldu. Özel öğrencilere eğitim materyalleri gönderilirken, öğrenciler bu jesti hemen fotoğraflarıyla gösterdi.

KAPAKLI`DAN DOĞUBEYAZIT`A EĞİTİM DESTEĞİ

Kapaklı`dan `Kardeş Okul` kapsamında geçen yıl bir TIR, kıyafet ve kırtasiye gönderilen Ağrı`nın Doğubeyazıt ilçesine bu kez özel eğitim gören öğrenciler için destek verildi. Geçen yıl Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz`a ulaşan Doğubeyazıtlı bir öğretmen öğrencilere eğitim desteğine neden olmuştu. Bu yılda Doğubeyazıtlı öğrencilere desteğini sürdüren Kapaklı, Özel Eğitim Okulu`na çeşitli eğitim materyalleri gönderdi. 40 öğrencinin eğitim gördüğü okulda tüm öğrencilere yetecek kadar eğitim materyali gönderildiği belirtildi. Doğubeyazıtlı öğrenciler eğitimlerine katkıda bulunacak materyalleri alır almaz, bir güzel fotoğraf çekildi onu da Kapaklı`ya ulaştırarak teşekkür etti.

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, gönderilen eğitim materyallerinin her yerde bulunmadığını bu yüzden Ağrı`dan bir öğretmenin kendisine ulaşarak talepte bulunduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz kitap fuarına katılan yayınevlerinden temin ettiğimiz eğitim materyallerini Doğubeyazıt`taki özel eğitim gören öğrencilerimize gönderdik."dedi.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR