DOĞTAŞ ÇERKEZKÖY`DE COVİD 19 MESAİSİ

DOĞTAŞ ÇERKEZKÖY`DE COVİD 19 MESAİSİ

Çerkezköy Doğtaş Mobilya, Korona Virüs salgını nedeniyle `Randevulu` sistem uyguluyor. Artık mobilya alırken, randevu alarak mağazaya giderken, korona virüsten de korunuyorsunuz...

Türkiye`nin önde gelen mobilya markalarından Doğtaş`ın Çerkezköy`deki şubesi Ercanlar Doğtaş Mobilya Mağazı, korona virüs salgının boy gösterdiği şu günlerde tedbirlerini alarak çalışma sistemini de buna göre ayarladı. Doğtaş Çerkezköy şu günlerde randevulu sistemle çalışıyor.

MAĞAZADA SADECE SİZ OLUYORSUNUZ

Doğtaş Çerkezköy Korona Virüs nedeniyle müşterileriyle randevulu sistemle çalışıyor. Atatürk Caddesi`nde hizmet veren Doğtaş Ercanlar, müşterilerine alışverişlerde randevu veriyor. Sosyal mesafeye ve salgın tedbirlerine göre çalışma sistemi oluşturan Doğtaş`ta alışveriş yapmak isteyen müşterilere günün belirli saatlerinde randevu veriliyor. Doğtaş Çerkezköy`e giden müşteriler, alışveriş sırasında kendilerinden başka müşteriyle karşılaşmıyor.

Covid  19  nedeni ile müşterilerine randevulu sistemle  mağazaya davet eden Doğtaş Çerkezköy`de,  randevu saatlerinde mağazada randevu alan müşteri ve satış görevlisi haricinde kimse olmuyor. Doğtaş`ta şu günlerde yüzde 40`a kadar indirimin yanı sıra yüzde 10 KDV indirimi olarak fiyatlar çok cazip olduğu belirtildi.

Doğtaş Çerkezköy TlF: 0 282 726 25 24



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI